ADD

понедељак, 8. фебруар 2016.

ŽIVOTINJE POKAZUJU KAKAV VAM PARTNER ODGOVARA ?


Dan zaljubljenih se bliži u to je pravo vreme da preispitate, ako postoji potreba, odnos sa svojim emotivnim partnerom... Rešite ovaj jednostavni test i saznajte šta je to što očekujete u ljubavi ali i čega se užasavate kod partnera.

Najpre pročitajte sledeću priču ( ne gledajte odgovore pre vremena )

Popodne je i Vi ste se fino smestili u kauču gde volite da dremate. Odjednom, neko zvoni na vratima i Vi odlazite da ih otvorite.

Sledi iznenađenje - dva predstavnika iz životinjskog sveta došli su da vam donesu važne vesti o vašoj budućnosti. Ne znate šta piše u njihovim porukama ali znate da je jedna od životinja donela pismo koje proriče sreću i zadovoljstvo, dok druga najavljuje tešku nesreću.

Pitanje glasi: Koja je od životinja sa donje liste Vam je donela dobre a koja loše vesti? 

PAS

OVCA

KORNJAČA

TIGAR

PAPAGAJ

Rešenje testa
Životinje, koje su u ovoj priči, nose poruke o budućnosti,  odgovaraju vašem shvatanju one vrste ljudi koji vam mogu doneti radost, a koji bol i nesreću.

Elem, pronadjite se:
Tigar
Dobre vesti: Verujete da biste bili najsrećniji sa osobom koja je ambiciozna i snažna i koja ima nepopustljivu želju da vlada.
Loše vesti: Užasavate se budućnosti koju biste proveli sa uobraženim partnerom koji se ponaša kao gospodar džungle i reži na svaki nagoveštaj podele poslova u kući.
Kornjača
Dobre vesti: Vaš  partner iz snova je ozbiljan, stabilan, i uvek uz Vas kada vam je potreban.
Loše vesti: Mogućnost da provedete život sa strašno sporim, tromim partnerom - Vaša je najstrašnija noćna mora.

Pas
Dobre vesti: Beskompromisna odanost i potpuna vernost osobine su koje najviše cenite kod potencijalnog životnog saputnika.
Loše vesti: Nikako ne želite da se uskladjujete sa osobama koje  bi svakome da ugode i plaše se onoga što drugi misle o njima.
Ovca
Dobre vesti:  Budućnost vidite sa partnerom koji će sa puno topline brinuti o Vama i celoj porodici.
Loše vesti: Ne boste voleli da živite sa partnerom koji je vezan za kuću i koja je zadovoljan tek time da svaki dan provede na istom mestu - u kući.

Papagaj
Dobre vesti: najviše biste voleli da vreme provodite sa  pričljivom, interesantnom osobom, koja zna kako da  nasmeje i zabavi sve u društvu.

Loše vesti: Ne biste mogli da podnesete nekog brbljivog lenjivca koji izbegava svaku vrstu rada.

Нема коментара:

Постави коментар